Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

1 - 24 / 36
Elemek:
Rendezés:
a

A három swinger egyenként más-más színű. A rugós kialakítással, és a tengelyen elhelyezett mozgatható súllyal szabályozhatjuk a swinger feszítőerejét.

2.350 Ft
a

A három swingwer egyenként más-más feltűnő szinű. A súlyozható kapásjelzők jól érzékelik az ejtő és az elvivős kapásokat, így segítik az elektromos kapásjelzők munkáját.

1.950 Ft
a

A Smart Carp elektromos kapásjelző család három különböző tagból áll.

9.400 Ft
a

A Smart Carp elektromos kapásjelző család három különböző tagból áll.

11.500 helyett 4.500 Ft
a Az ET Carp Expert elektromos kapásjelzők különböző színű leddel ellátott, megbízható, multifunkciós, digitális készülékek.
3.990 Ft
a

Minőségi kivitelű karos swinger, állítható nehezékkel és speciális zsinórcsiptetővel, 4 különböző színben.

1.800 helyett 1.390 Ft
a

Az elemes világító kapásjelző 2 db AG13-as elemmel kb. 60 órán keresztül üzemel.

1.670 Ft
a

A rádiós kapásjelző készlet három darab elektromos kapásjelzőből, egy vezeték nélküli adó-vevő készülékből áll, praktikus műanyag kofferben.

33.000 helyett 22.990 Ft
a

A Fuji-Toki feederbotos adapterrel eredményesebb és hatékonyabb lesz az éjszakai horgászat.

2.590 Ft
a

A Fuji-Toki feederbotos adapterrel eredményesebb és hatékonyabb lesz az éjszakai horgászat.

2.590 Ft
a

A Fuji-Toki feederbotos adapterrel eredményesebb és hatékonyabb lesz az éjszakai horgászat.

2.590 helyett 1.430 Ft
a

Az elektromos kapásjelzők használata mára széles körben elterjedt a horgászok között. A Black Fighter rádiós kapásjelző szett elegáns fém kofferébe 3 darab, kapásjelző és egy vevő kapott helyet.

29.900 Ft
a

A Black Fighter rádióaós kapásjelző önnállóan és a népszerű Black Fighter Elite rádiós kapásjelző szett kiegészítőjeként is használható. Olyan horgászoknak ajánljuk, akiknek fontos az exkluzív megjelenéshez társuló modern, megbízható elektronika.

9.900 helyett 4.960 Ft
a

A gumis bevonattal rendelkező CAPTURA elektromos jelzője, rendkívül megbízható, kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Hagyományos forma és modern belső jellemzi. Értékét növeli, hogy a készülékbe alkonykapcsoló került. Esőálló burkolat, négy különböző hang tónus, négy különböző hangerő, és négy érzékenységi fokozat jellemzi.

5.290 Ft
a

A CAPTURE elektromos kapásjelzők megbízható, jó ár/érték aránnyal rendelkező termékek. Swinger aljzat, esőálló burkolat, hangszín- tónus és hangerő szabályozás, hagyományos forma, karbon design jellemzi. Modern érintőgombos kialakítása, ugyanakkor klasszikus formavilága mind a hagyományos módszereket, mind a bojlis horgászatot kedvelők körében népszerűvé teszi

3.250 Ft
a

A swingerek elengedhetetlen kiegészítői az elektromos kapásjelzők használatának.

1.990 helyett 990 Ft
a

Ez a rádiós elektromos kapásjelző készlet az egyik legjobb vétel a piacon. A készlet most egy szivaccsal bélelt műanyag hordtáskában kapható, mely minden időben megóvja a kapásjelzőket.

5.490 Ft
a

Kiváló árfekvésű, merev karos swinger, mely tökéletesen megfelel kezdő, újrakezdő és haladó horgászok számára is.

790 Ft
a

A Carp Hunter merev karos swinger minőségi anyagból, fejlett technológiával készült. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a meghibásodás nélküli működést. A swinger egy hosszú élettartamú LED segítségével, erőteljes fénnyel jelzi a kapást.

1.390 Ft
a

A CXP swinger láncos swinger szetthez kompatibilis önálló swinger, kék színben.

1.490 Ft
a

A kiváló minőségű, három különböző színű swinger láncos változatát elegáns, és egyben tökéletes védelmet nyújtó kofferben kínáljuk.

5.991 Ft
a

A kiváló minőségű, négy különböző színű swinger láncos változatát elegáns, és egyben tökéletes védelmet nyújtó kofferben kínáljuk.

6.990 Ft
a

A  merev karos swinger minőségi anyagból, fejlett technológiával készült. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a meghibásodás nélküli működést.

2.290 Ft