Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

1 - 24 / 74
Elemek:
Rendezés:

Elsősorban a horogra való csalétek még vonzóbbá tételére lett kifejlesztve, de etetőanyaghoz keverve is hatásos. A rablóhalas termékek kevésbé "szagosak", mint más márkák hasonló produktumai, mégis legalább annyira fogósak.

210 Ft

 

Az aromásított kukoricacsíra likőr az elmúlt 10 évben az egyik legnépszerűbb rendelkezésre álló folyékony táplálék-kiegészítő lett a ponty horgászata során.

2.490 Ft

 

Liquid Liver, azaz a májpor folyékony változata. A legtöbb pontyhorgász előszeretettel használja a májport a halas alapmixek elengedhetetlen kiegészítőjeként.

4.700 Ft

Az SBS attraktorai jelentik a bojli készítés lelkét.

3.700 Ft

 

Az SBS attraktorai jelentik a bojlikészítés lelkét.

3.700 Ft

A folyékony melasz az utóbbi években méltatlanul merült feledésbe, sőt egy nagyon lebecsült, alulértékelt édesítő tápanyagforrásként kezdték kezelni.

2.990 Ft

Ez a termék olyan folyékony étvágyfokozó, mely eredeti Robin Red koncentrátumot tartalmaz. A Robin Redtől kapott fűszeres jellege miatt minden időszakban sikeresen alkalmazható.

2.800 Ft

A Premium aromák rendkívüli töménységgel rendelkeznek, éppen ezért 1 kg bojlimixhez akár 4 ml aroma hozzáadása is elegendő. A gyártó ezt az aromacsaládot szintén 8 celsius foknál melegebb vízre ajánlja.

3.490 Ft

Az SBS Etil - alkohol tartalmú aromái igazi hideg vízi aromák. Igazi hatásukat kora tavaszi és késő őszi időszakban tudják kifejteni a legjobban.

3.490 Ft

 

A fekete bors esszenciális (illó) olaj, olyan horgászok számára ajánlott, akik egyedi, semmihez sem hasonlítható csalit, etetőanyagot szeretnének kézhez kapni.

4.990 Ft

Egy erősen fűszeres jellegű étvágyfokozó stimulátor, mely a fűszeres, halas etetőanyagok kiváló adalékanyaga a tavaszi és őszi időszakban! Színe sötétzöld. Ez az étvágyfokozó többszörösére erősíti a groundbait mixek hatékonyságát.

2.800 Ft

 

Az SBS kukoricacsíra likőr alapú folyékony adalékanyaga, amely a Match Attract Groundbait etetőanyaghoz lett kifejlesztve a vele azonos ízesítésekben. Fehérjedús tápanyagokat, természetes cukrokat, szabad aminosavakat, vitaminokat tartalmaz.

1.850 Ft

Az Edge Extract egy olyan jól oldódó, íz-anyagokkal és táplálkozásra ösztönző stimulánsokkal kombinált „halkereső", amely fokozza a horog-csalik, paszták, pelletek, bojlik vagy akár főtt aprómagvak hatékonyságát.

2.990 Ft

Az SBS Gold Treasure egy olyan különleges adalékanyag, ami által bárki elkészítheti egyedi, igazán fogós oldódó bojliját. Ezentúl a népszerű 225 ml-es kiszerelés mellett egy új, 1 literes gazdaságos kiszerelés is elérhetővé vált.

990 Ft

A High Taste Liquid Sweetener egy rendkívül édes, nagy töménységű, étvágyfokozó hatású természetes édesítőszer.

2.290 Ft

A speciális aromák Benzár Zsolt 4x-es bajnok receptjei alapján készültek.

890 Ft

Az etetőanyag hatásfokának növelésére lett kifejlesztve. Speciális összetevőinek köszönhetően rendkívül gyorsan terjed a vízben, és nagy távolságról is etetésünkre vonzza a halakat. Kiválóan alkalmas csalik, pelletek, bojlik dippelésére.

690 Ft

A doboz alsó részében 150 gr rendkívül vonzó illattal és ízesítéssel rendelkező pordip található, amely vízbe érkezést követően rövid idő alatt leoldódik csalink felületéről.

2.490 Ft

A 3 in 1 Turbo Bait Dip elnevezés nem a véletlen műve, hiszen 3 féle alkalmazási mód is rendelkezésünkre áll a termék használatakor.

990 Ft

Nagy töménységű aroma, hatalmas íz választékkal. Olaj bázisú aroma lévén 8 foknál melegebb vízben fejti ki tökéletesen hatását. A 16 féle íz lehetőséget biztosít arra, hogy teljesen egyedivé varázsoljuk az általunk elkészített, bevetésre szánt csalikat.

2.990 Ft

A fokhagyma olaj az egyik legelterjedtebb és legsikeresebb adalékanyag a pontyhorgászatban. Időszaktól és vízhőfoktól függetlenül erre az erősen fűszeres ízre szinte mindig biztonsággal alapozhatjuk csali választásunkat.

3.800 Ft

Az N-Butric Acid, más néven a tejsavó halakra gyakorolt pozitív hatására sokan rájöttek már. A tejsavó nem más, mint a kukorica tejsavas erjedése során keletkezett, étvágyfokozó hatású értékes tápanyagforrás!

2.800 Ft

Az SBS attraktorai jelentik a bojlikészítés lelkét. Ezeket a termékeket nem lehet utánozni! Az Attractamino PPC egy előemésztett tápanyagforrás.

3.700 Ft

A csúcskategóriás Premium széria dipjei, mely egyszerűen az SBS legjobb dipsorozata. Ha Premium bojlival csalizunk, könnyedén még fogósabbá tehetjük csalinkat a hozzá illő sűrű folyadék használatával.

2.990 Ft